Dr. Fitim Sinani, Fizioterapist

Mosha

39 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Celular

Email

fitimsinani1@gmail.com


Website


Specialitetet

Fizioterapi

Procedurat

Vendi i punes

Artikuj të postuar
Hernia diskale dhe fizioterapia Prill 2017
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten