Dr. Shk. Julian Habibaj, Obsteter-gjinekolog

Mosha

45 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Telefon

0692128234

Celular

Email

julian_habibaj@yahoo.com


Website


Specialitetet

Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat

Ekzaminime gjinekologjike, ekografi obstetrikale dhe gjinekologjike, laparoskopi, hysteroskopi, kolposkopi, hidrolaparaskopi, operacione gjinekologjike

Vendi i punes

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten