Prof. As. Dr. Rustem Celami, Obsteter-gjinekolog

Seksi

Mashkull

Kombësia

Celular

+ 355 66 60 70 810

Email

dr.rcelami@gmail.com


Website


Specialitetet

Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat

Konsulent klinicist ne obstetrike gjinekologji. Intervente kirurgjikale obstetrikale dhe gjinekologjike. Intervente kirurgjikale uro-gjinekologjike, kirurgji rikonstruktive pelvike. Keshillim dhe trajtim ne infertilitet primar dhe sekondar. Ndjekje te shtatzanise sipas protokolleve bashkekohore. Keshillim, diagnostikim dhe trajtim per problemet gjinekologjike ne adoleshence dhe menopauze.

Vendi i punes

Spitali Amerikan 2, Rruga Selaudin Zorba, Tirana, Albania, Tirane
Përshtypje nga pacientet

Profesor , Rustem Celami, ju pershendes nga Londra! Gezoj nje mirenjohje edhe respekt per ju si mjek,profesionalisht i arrire edhe komunikues me pacientin! Te urojme cdo te mire doktori,( familjarisht), edhe bebja jone,

Dërguar nga Gentjana Ballabani, më 11 Qershor 2017 në 13:13
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten