Dr. Shk. Albana Duni, Gastrohepatolog

Mosha

47 vjeç

Seksi

Femër

Kombësia

Shqiptar

Celular

+355682144554

Email

albanaduni@yahoo.com


Website

mjeket.al


Specialitetet

Gastrohepatologji

Procedurat

Konsulta gastro-hepatogjike, Gastroskopi, Kolonoskopi

Vendi i punes

Klinika Endoskopike LaVita, Rr. Kongresi i Manastirit, Tirane
Kualifikime profesionale
Master 2008 Departamenti i Semundjeve te Brendshme Kolangiokarcinoma
Doktorature ne proces realizimi 2010 Fakulteti i Infermierise, Tirane Tumoret e traktit biliar.
Post graduate course UEGW 1999 Rome Italy
Post graduate course EAGE 2006 Istanbul, Turkey
Post graduate course EASL 2007 Barcelona, Spain
Journees Francophones de Pathologie Digestive 2008 Paris, France
Summer School 2010 Prague, Czech Rep.
Live Endoscopy Course 2010 Amsterdam, Holland
FIGAMU Endoscopy Training 2011 Pecs, Hungary Gastrointestinal Bleeding
Quality in endoscopy:Colonoscopy and colonic neoplasms 2012 Berlin, Germany
XXV International Workshop on Helicobacter and related bacteria in chronic digestive inflamation and Sept 13-15 ,2012 Ljubljana,Slovenia
Pedagoge Fakulteti Infermieri Universiteti i Tiranes
Botime mjekësore
Cholangiocarcinoma, imaging and biochemistry data The Turkish Journal of Gastroenterology, Vol.19, Suppl.1, 2008.
Manifestimet klinike dhe biokimike ne kolangiokarcinome. Qershor, 2012 Medicus Vol. XVII (1) ; 168-172 Reviste Shkencore Nderkombetare e Shoqates se Mjekeve Shqiptare te
Biliary Tract Cancers- Imaging And Biochemistry Data 31 May 2012, Ohrid IX Macedonian gastroenterology and hepatology congress with international participation, poster pres
Udherrefyesit e moshes se trete.(Nen kujdesin e MSH dhe UNFPA) Korrik 2010 Tirane
Artikuj të postuar
Dhjamosja e thjeshte e melcise Qershor 2013
Tumoret malinje dhe beninje te stomakut Tetor 2012 20 komente
Refluksi Gastro-Ezofageal Tetor 2012 27 komente
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten