Dr. Riselda Tahiraj, Onkolog

Seksi

Femër

Kombësia

Shqiptar

Celular

0696487676

Email

riselda_88@live.com


Specialitetet

Onkologji

Procedurat

Vendi i punes

QSUT (Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza), Rr. Kongresi i Manastirit, Tirane
Artikuj të postuar
Keshillimi dhe testimi gjenetik Janar 2020
Tumoret e tiroides Janar 2020
Tumoret e gjirit tek femrat e reja Janar 2020
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten