Dr. Shk. Gjergji Bizhga, Otorinolog

Mosha

51 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Celular

068 22 67 414

Email

contact@gjergjibizhga.com


Website

www.gjergjibizhga.com


Specialitetet

ORL (Otolaringologji)

Procedurat

Vizita ORL (hundë, veshë, laring), operacione estetike të hundës, veshëve dhe fytyrës (rhinoplastikë, otoplastikë, lifting), ndërhyrje kirurgjikale për sëmundjet e hundës, operacione për heqjen e bajameve dhe mishit të huaj tek fëmijet dhe të rriturit, operacione për sëmundje të ndryshme të gojës, të gjuhës dhe fytyrës.

Vendi i punes

Spitali Universitar i Traumes (Spitali Ushtarak), Rruga Lord Bajron, Laprakë, Tirane
Pjesëmarrje në aktivitete shkencore
Epidemiologjia e efuzioneve timpanike ne vendin tone. (Konferenca e Shoqates se kirurgeve te kokes dhe qafes ne bashkepunim ne shoqaten "Besim Zyma") Prill 2008 Prishtine, Kosove.
Prevalence of tympanic effusion in children in Albania, (VI Balkan Congress of ORL, H&N Surgery). Tetor 2008 Selanik,Greqi
Trakeostomia si nje trajtim paraprak ne traumat e kokes dhe te qafes.(Konferenca e Shoqates se kirurgeve te kokes dhe qafes ne bashkepunim me shoqaten "Besim Zyma") Prill 2010 Prizren, Kosove.
Tracheostomiy as a inicial management in patients with head and neck trauma (15th Balkan Military Medical Committee Congress). Maj 2010 Pirea, Greece.
Augmentation Rhinoplasty in post traumatic cases, (VII Balkan Congress of ORL,H&N Surgery). Qershor 2010 Nis, Serbia.
Trajtimi i rasteve me hemoragji massive ne regionin ORL me orgjine pas traumave qe shoqerohen me demtime te shumta. (Simpozium - Abdomen acuta, free topics). Tetor 2010 Kumanove, Maqedoni.
Plaget nga armet e zjarri ne sektorin koke-qafe. 2011 Gjakove, Kosove.
E-poster: Augmentation, revision rhinoplasty and repair of through and through defects of alar nose rim margine in several post traumatic cases (2-nd meeting of European Academy of ORL-HNS). Prill 2013 Nice, France.
Disa patologji qe i hasim rralle ne sferen ORL. Konferenca e Shoqates se kirurgeve te kokes dhe qafes ne bashkepunim me shoqaten "Besim Zyma". Maj 2014 Prishtine, Kosove.
Iceberg tumor (poster) (IX Balkan Congress of ORL,H&N Surgery). Qershor 2014 Budva, Montenegro.
Kualifikime profesionale
Training program in district health and management 2000-2001 Universiteti i Montrealit, USA
Specializim 1995-1996 Ankara, Turqi
Specializim ne Kliniken ORL 2004 Spitali i Forcave Ajrore, Greqi.
Grade Shkencore "Master" 2003 - 2004 Universiteti i Mjekesise, Tirane. Tema: "Epidemiologjia e efuzionit timpanik ne femijet e moshes shkollore dhe parashkollore ne vendin tone".
Doktor i Shkencave Mjekesore Shtator 2011 Universiteti i Mjekesise, Tirane. Tema: Trauma ne sferen ORL ne kohe paqe.
Botime mjekësore
Epidemiologjia e efuzioneve timpanike te femijet ne Shqiperi. (punim profesional) Qershor 2010 Revista Medicus
Osteomat e panderlikuar te sinusit frontal. Mars 2010 Buletini i shkencave mjekesore.
Injuries of the larynx and soft tissues of the neck. (prezantim rasti) Dhjetor 2010 Revista Medicus
Deviatio septi nasi. (artikull origjinal) Dhjetor 2010 Buletini i Shkencave Mjekesore
Kompleksiteti i trajtimit te traumave kontuzive dhe penetrante te laringut. (prezantim rasti) Prill 2009 Revista Otorinolaringologjia Shqiptare
Artikuj të postuar
Semundjet e veshit Maj 2016
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten