Dr. Marsel Haxhia, Embriolog Klinik

Mosha

32 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Celular

0692199374

Email

marselhaxhia@yahoo.it


Website


Specialitetet

Embriologji Klinike

Procedurat

Teknikat e Riprodhimit te Asistuar(ART) ku perfshihen Intracitoplasmic sperm injection- ICSI, IVF, PGD, AHA, embryo freezing and thawing etc.

Vendi i punes

Spitali Hygeia, Rruga "Dritan Hoxha" në hyrje të Autostradës Tiranë-Durrës, Tirane
Kualifikime profesionale
Mjek i Pergjithshem 2003-2009 Tirane, Albania
Embriolog Klinik 2009- 2010 Ankara, Turqi
Botime mjekësore
Prezantimi i punimit “Fertilizimi in-Vitro” ne konferencen e departamentit te Obstetrike Gjinekologjise dhe Fertilizimit in-Vitro te Spitalit Amerikan 05.11.2011
Prezantimi i punimit “Teknika e riprodhimit te asistuar” ne konferencen “Laboratory medicine standartization for best diagnostic accuracy” 28.11.2012
Prezantimi i punimit: “ICSI ne infertilitetin mashkullor” ne konferencen “Histologjia dhe Morfologjia Klinike” QSUT. 30.03.2012
Artikuj të postuar
IVF apo ICSI? Janar 2017
Diagnoza Gjenetike Pre- Implantive Shkurt 2014
Perzgjedhja e embrionit Janar 2014 1 komente
Infertiliteti Qershor 2013
Historia dhe zhvillimi i teknikes se ICSI Shkurt 2013
Fertilizimi InVitro Janar 2013 2 komente
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten