Dr. Kozeta Mustafaraj - Obsteter-gjinekolog

Mobile: +355682313410
Procedurat: Egzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, Histeroskopi , planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike.

Dr. Denis Gjika - Obsteter-gjinekolog

Mobile: +355 694070755
Procedurat: Obsteter, Gjinekolog, Androlog, Infertilitet, Diagnoze Prenatale, Kirurgji Mini-invazive, Laparoskopi, Histeroskopi, Ekografi, Kolposkopi, Histerosalpingografi (HSG), Sonohisterosalpingografi (SonoHSG).

Dr. Jonela Lulo - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0695597137
Procedurat: vizita gjinekologjike ekografi obstetrikale ekografi gjinekologjike ndjekje shtatezanie nderprerje shtatezanie planifikim familiar kolposkopi nderhyrje kirurgjikale

Kloida Zaimi - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0693942937
Procedurat: Vizita gjinekologjike dhe obstetrikale,egzaminime ekografike, nderhyrje gjinekologjike, planifikim familjar

Dr. Elton Peci - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0698297017
Procedurat: Obsteter-Gjinekolog - Fertilizim in Vitro - Kirurgji - Histeroskopi - Laparoskopi - Ekografi - Ekografi 3D/4D - Monitorizim shtatzanie dhe lindje - Kolposkopi - Onkologji gjinekologjike

Dr. Edlira Shkembi - Obsteter-gjinekolog

Tel: 032 236 742, Mobile: 068 28 99 854
Procedurat: vizita, ekografi, kolposkopi, lindje, operacione

Dr. Irena Berati - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0692053690
Procedurat: vizita obsetrikale,gjinekologjike,planifikim familjar,pap test,ekografi,ndjekje te shtatezanise

Dr. Leon Kaza - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0698657544
Procedurat: Kirurgji gjinekologjike. Kirurgji rekonstruktive pelvike.

Dr. Genc Agostini - Obsteter-gjinekolog


Procedurat: Egzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike. Kirurgji gjinekologjike klasike, kirurgji gjinekologjike .

Dr. Shk. Elinda Gjata - Obsteter-gjinekolog

Tel: 042340059, Mobile: 0694006677
Procedurat: Ekografi, vizite gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, diagnostikim dhe trajtim infertiliteti, inseminim in utero, fekondim in vitro, ndjekje shtazanie normale dhe me risk, lindje dhe intervente te ndryshme gjinekologjike.

LLESH MARKU - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0662001280
Procedurat: VIZITA OBSTETRIKALE . GJINEKOLOGJIKE, ECOGRAFI GJINEKOLOGJIKE, OBSTERIKALE TREMUJORI I , II MORFOLOGJIKE, III ,PAP TEST,HSG,SONOHISTEROGRAFI,TRAJTIM STERILITETI,NDERPRERJE GRAVIDANCE,PLANIFIKIM FAMILJAR ETJ

Dr. Jonida Reveli - Obsteter-gjinekolog

Tel: 0035542360067, Mobile: 00355696029238
Procedurat: Vizita gjinekologjike dhe obstetrikale, eko gjinekologjike dhe obstetrikale, konsulta, planifikim familjar, kolposkopi, nderhyrje gjinekologjike.

Prof. As. Dr. Rustem Celami - Obsteter-gjinekolog

Mobile: + 355 66 60 70 810
Procedurat: Konsulent klinicist ne obstetrike gjinekologji. Intervente kirurgjikale obstetrikale dhe gjinekologjike. Intervente kirurgjikale uro-gjinekologjike, kirurgji rikonstruktive pelvike. Keshillim dhe trajtim ne infertilitet primar dhe sekondar. Ndjekje te shtatzanise sipas protokolleve bashkekohore. Keshillim, diagnostikim dhe trajtim per problemet gjinekologjike ne adoleshence dhe menopauze.

Dr. Ilda Ndreko - Obsteter-gjinekolog


Procedurat: Vizita mjekesore obstetrike gjinekologjike,ekografi,planifikim familjar

Dr. Shk. Julian Habibaj - Obsteter-gjinekolog

Tel: 0692128234
Procedurat: Ekzaminime gjinekologjike, ekografi obstetrikale dhe gjinekologjike, laparoskopi, hysteroskopi, kolposkopi, hidrolaparaskopi, operacione gjinekologjike

Dr. Aytuğ KOLANKAYA - Obsteter-gjinekolog

Tel: 042 32 33 34, Mobile: +355693252303
Procedurat: Fertilizim in vitro (IVF) dhe trajtimi i infertilitetit. Kirurgji endoskopike. Sindroma e ovarit policistik. Obeziteti.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten