Dr. Shk. Dritan Pasku - Ortoped

Mobile: 00355673080592
Procedurat: Traumatologji,Proteza te gjymtyreve te poshtme,Kirurgji e kolones vertebrale,Diagnoze dhe trajtim te displazise koksofemorale neonatale,Shkence bazike ortopedike,mjekesi sportive etc

Dr. Thomas Paszicsnyek - Ortoped

Tel: +355 42 238 651, Mobile: +355 68 25 95 514
Procedurat: Kirugji Ortopedike

Artan Bano - Ortoped

Mobile: +355693861214

Dr. Dritan Todhe - Ortoped

Mobile: 0692068756

Dr. Arben Runa - Ortoped

Mobile: 0672041357
Procedurat: Viizita, konnsulta,manipulime(reponime me gips, injeksione infiltruese),operacione ortopedike(Fraktura,proteza etj)

Dr. Ervin Jonuzi - Ortoped

Tel: 00355698328588, Mobile: 0079261874174
Procedurat: Protezat koksofemorale Protezat e gjurit Kirurgjia e kembes Traumatollogjia Ortopedia Artroskopi gjuri Artroskopi shpatulle Artroskopi kembe Artroskopi dore Artroskopi koksofemorale

Dr. Ledian Fezollari - Ortoped

Mobile: 00355672887361

Dr. Shk. Elton Kala - Ortoped

Mobile: 0692557861
Procedurat: Vizita, manipulime (injeksione osteoartikulare, reponime frakturash dhe luksacionesh), intervente kirurgjikale ortopedike ne femije me patologji te lindura apo te rritur me artroza per protezime te artikulacionit koksofemoral dhe gjurit, trauma, tumore etj. Traumatologji,Proteza te gjymtyreve te poshtme,Kirurgji e kolones vertebrale,Diagnoze dhe trajtim te displazise koksofemorale neonatale,Shkence bazike ortopedike,mjekesi sportive etc

Dr. Leo Abazi - Ortoped

Mobile: 0672573007

Dr. Taulant Olldashi - Ortoped


Procedurat: Traumatologji; Artroplastike; Mjekesi sportive (artroskopike).

Dr. Arian Celaj - Ortoped

Mobile: 0672054719
Procedurat: Kirurgji Dore dhe Anesise se Siperme Protezim i Artikulacionit Koksofemoral, Gjuri, Supi Artroskopi Gjuri dhe Supi

0 Arjan Mullahi - Ortoped


Procedurat: Proteza primare partiale dhe te plota si dhe nderrim protezash te artikulacioneve te Supit, Koksofemoral, te gjurit si dhe me Rekonstruxion dhe Transplantation te Kockave ne rastin e Defekteve. Artroskopi te Supit, Berrylit, Koksofemoral, Gjurit dhe te Kaviljes me nder te tjera Rekonstruksion te Manschetes Rotatore, te Labrumglenoidale deri ne Coracoidtransfer sipas Latarjet, Subacromiale Dekompression dhe ACJ-Resektion, Dekompression te Femoroacetabularen Impigement, Labrumrekonstruksion, LCA und LCP Rekonstruktion, Meniscusresektion dhe Suture,MPFL Rekonstruktion dhe Tuberosita Tibia Transfer ne rast Luxation te Patelles, autologe Osteochondrale Transplantation, Operatione te ndryshme ne Kembe si Chevron, Akin, Basis Open wedge, Lapidus, Arthorplasti dhe Arthrodese te Gishtave, Artrodese te Kaviljes, Operatione ne Tendinet te Qudriezeps, Pateles, Achilit, Plntarfasciitis, Operatione te Traumes nga Kyphoplasti deri ne Stabilisim dorsal ne shtyllen Kurrisore dhe te gjitha Kockat e tjera si dhe ne Trajtimin e Pseudoartroses dhe Infektioneve.

Dr. Neritan BORICI - Ortoped


Procedurat: Vizita specialistike ortopedike, injeksione intra-artikulare, reponime frakturash dhe imobilizim, nderhyrje kirurgjikale per proteza te art.kokso-femoral dhe gjurit, trajtime ortopedike pediatrike te deformimeve te lindura dhe te fituara gjate jetes, kirurgji e shputes se kembes, trajtim kirurgjikal te frakturave dhe tumoreve muskulo-skeletike, artroskopi etj.

Dr. Tahir Çela - Ortoped

Mobile: +355693649691

Dr. Serdar Özkaya - Ortoped

Tel: +355 42 431 016, Mobile: +355689090544
Procedurat: Ortopedi dhe Traumatologji Artroskopi, protezim

Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten